Miken megyünk keresztül hónapról hónapra, a ciklusok első és utolsó napjai között? Szerintem erről mindannyian sokat tudnánk mesélni. Ha kicsit is magadra ismersz, nyugodtan dőlj hátra, és lásd, másnak is elmegy az esze a Babára Várva.

[...]

Itt egy kicsit komolyabb oldaláról közelítem meg ezt a témát, de erről is beszélni kell, hiszen sok nő éli meg nehezen a sikertelen gyermekáldás miatt érzett kudarcot, főleg ha körülötte gombamód sokasodnak az újdonsült kismamák

[...]

Oldalak száza szól erről a betegségről, mégis az emberek többsége még csak nem is hallott róla. Bevallom én magam sem tudtam mi ez, csak amikor szembesültem vele, hogy én is ezzel élek együtt. 

[...]

Üdvözöllek az oldalamon!

Milyen is Babára Várni? Ezt csak az tudja, aki keresztül megy a meddőség kálváriáján. Az oldal szerzőjeként a hozzám hasonló helyzetben lévő nőknek próbálok egy olyan közeget teremteni, ahol felszabadultan, tabuk nélkül lehet beszélni meddőségről, fájdalomról, boldogságról, bármiről, ami épp foglalkoztat Titeket.

Tudj meg többet rólam

Népszerű bejegyzések

Március - endometriózis – edukáció - bátorítás

Ha itt a március, jön a tavasz, a nőnap, újjászületik minden, nyílnak az első virágok. Persze néha úgy gondolja a természet, utoljára megmutatja még téli arcát, nehogy hamar örüljünk a napsütésnek. De türelemre tanít ez is minket. És mindezeken túl ez a hónap az endometriózis elleni küzdelem és figyelemfelhívás hónapja is. 

Őszintén a lombik programról (folytatás)

Utolsó, kurtára sikeredett bejegyzésem óta hosszabb idő telt el, amiért ezúton is elnézésetek kérem. Mai alkalommal folytatom a témát.

Őszintén a lombik programról (beharangozó)

Hamarosan nagyobb lélegzetvételű téma fog következni. Ajánlom mindenkinek, akit érdekel a lombikbébi eljárás, akit érint, aki még csak előtte áll, netán már túl is van egy ilyen beavatkozáson. Addig is egy kis érdekesség.

Legfrissebb vélemények