Gondoltátok volna, mennyi külföldi sztár van, akik ugyanolyan vagy sokszor nehezebb terhet hordtak, vagy épp hordanak magukkal, mint mi? Bizony, ez az élethelyzet nem válogat, és effajta nehézségekkel hírességeknek is meg kell küzdeniük. 

[...]

Joggal merül fel a kérdés, hiszen a gyógyszercégek ajánlása szerint a magzatvédő vitaminokat tartalmazó készítmények szedését a tervezett fogamzás előtt legalább egy hónappal el kell kezdeni. De vajon tényleg kell? 

[...]

Tudjátok, van az a mondás, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. És ez tényleg így van. De vajon meddig? „Kinőhetőek” a gondok? A mai bejegyzésben egy kis időutazásra hívlak benneteket.

[...]

Üdvözöllek az oldalamon!

Milyen is Babára Várni? Ezt csak az tudja, aki keresztül megy a meddőség kálváriáján. Az oldal szerzőjeként a hozzám hasonló helyzetben lévő nőknek próbálok egy olyan közeget teremteni, ahol felszabadultan, tabuk nélkül lehet beszélni meddőségről, fájdalomról, boldogságról, bármiről, ami épp foglalkoztat Titeket.

Tudj meg többet rólam

Népszerű bejegyzések

Március - endometriózis – edukáció - bátorítás

Ha itt a március, jön a tavasz, a nőnap, újjászületik minden, nyílnak az első virágok. Persze néha úgy gondolja a természet, utoljára megmutatja még téli arcát, nehogy hamar örüljünk a napsütésnek. De türelemre tanít ez is minket. És mindezeken túl ez a hónap az endometriózis elleni küzdelem és figyelemfelhívás hónapja is. 

Őszintén a lombik programról (folytatás)

Utolsó, kurtára sikeredett bejegyzésem óta hosszabb idő telt el, amiért ezúton is elnézésetek kérem. Mai alkalommal folytatom a témát.

Őszintén a lombik programról (beharangozó)

Hamarosan nagyobb lélegzetvételű téma fog következni. Ajánlom mindenkinek, akit érdekel a lombikbébi eljárás, akit érint, aki még csak előtte áll, netán már túl is van egy ilyen beavatkozáson. Addig is egy kis érdekesség.

Legfrissebb vélemények