Mi 2 és fél év sikertelen próbálkozás után a véletlennek köszönhetően jutottunk el egy meddőségi centrumba, és olyan dolgok derültek ki, amire nem is gondoltunk, hogy egyáltalán hatással lehet a gyermekvállalásra. Pedig nagyon jó nőgyógyászokat kerestem fel már előtte is, de ők ezeket meg sem említették, hogy meg kellene nézetni. Tudtad például, hogy a pajzsmirigy és cukor egészen picike eltérése is  a terhesség gondolatával játszó nőknél elképesztő galibákat tud okozni a testben? Szerencsés vagy ha igen, én bevallom nem voltam ezzel tisztában. Érdemes ezeket még az első évben megnézetni, ha nem jön össze hamar a baby. 

 

Kommentek

Szólj hozzá

Üdvözöllek az oldalamon!

Milyen is Babára Várni? Ezt csak az tudja, aki keresztül megy a meddőség kálváriáján. Az oldal szerzőjeként a hozzám hasonló helyzetben lévő nőknek próbálok egy olyan közeget teremteni, ahol felszabadultan, tabuk nélkül lehet beszélni meddőségről, fájdalomról, boldogságról, bármiről, ami épp foglalkoztat Titeket.

Tudj meg többet rólam

Népszerű bejegyzések

Március - endometriózis – edukáció - bátorítás

Ha itt a március, jön a tavasz, a nőnap, újjászületik minden, nyílnak az első virágok. Persze néha úgy gondolja a természet, utoljára megmutatja még téli arcát, nehogy hamar örüljünk a napsütésnek. De türelemre tanít ez is minket. És mindezeken túl ez a hónap az endometriózis elleni küzdelem és figyelemfelhívás hónapja is. 

Őszintén a lombik programról (folytatás)

Utolsó, kurtára sikeredett bejegyzésem óta hosszabb idő telt el, amiért ezúton is elnézésetek kérem. Mai alkalommal folytatom a témát.

Őszintén a lombik programról (beharangozó)

Hamarosan nagyobb lélegzetvételű téma fog következni. Ajánlom mindenkinek, akit érdekel a lombikbébi eljárás, akit érint, aki még csak előtte áll, netán már túl is van egy ilyen beavatkozáson. Addig is egy kis érdekesség.

Legfrissebb vélemények