Sokszor tényleg nehéz, mikor úgy érzed, senki nem ért meg, vagy kérdezgetik, mikor lesz már kicsi, vagy azt látod, az ismerőseid között sorra születnek az édes pici babák, csak nálatok nem történik semmi. És ezeket az élethelyzeteket a végtelenségig sorolhatnám. Biztosan te is számtalan dolgot tudnál mondani. Bátran írd ki magadból, amiket érzel, hidd el, itt mindenki meg fogja érteni, hisz ugyanazon megyünk keresztül.

És egy motiváló gondolat, hiszen azért szép az élet, és kemények vagyunk csajok! A legkeményebbek!

"Amikor reggel felkelsz, húzd ki magad, nézz a tükörbe és mondd ezt: Túl messzire eljöttem ahhoz, hogy itt most megálljak. Lehet, hogy földhöz vágott az élet, de nem ütött ki. Felkelek, mert tudom, hogy győztes vagyok és nem áldozat."

Kommentek

Szólj hozzá

Üdvözöllek az oldalamon!

Milyen is Babára Várni? Ezt csak az tudja, aki keresztül megy a meddőség kálváriáján. Az oldal szerzőjeként a hozzám hasonló helyzetben lévő nőknek próbálok egy olyan közeget teremteni, ahol felszabadultan, tabuk nélkül lehet beszélni meddőségről, fájdalomról, boldogságról, bármiről, ami épp foglalkoztat Titeket.

Tudj meg többet rólam

Népszerű bejegyzések

Március - endometriózis – edukáció - bátorítás

Ha itt a március, jön a tavasz, a nőnap, újjászületik minden, nyílnak az első virágok. Persze néha úgy gondolja a természet, utoljára megmutatja még téli arcát, nehogy hamar örüljünk a napsütésnek. De türelemre tanít ez is minket. És mindezeken túl ez a hónap az endometriózis elleni küzdelem és figyelemfelhívás hónapja is. 

Őszintén a lombik programról (folytatás)

Utolsó, kurtára sikeredett bejegyzésem óta hosszabb idő telt el, amiért ezúton is elnézésetek kérem. Mai alkalommal folytatom a témát.

Őszintén a lombik programról (beharangozó)

Hamarosan nagyobb lélegzetvételű téma fog következni. Ajánlom mindenkinek, akit érdekel a lombikbébi eljárás, akit érint, aki még csak előtte áll, netán már túl is van egy ilyen beavatkozáson. Addig is egy kis érdekesség.

Legfrissebb vélemények